Million Money

decentralizirani sustav (nema admina)

·       instant isplate (zarada je ODMAH na vašem ETH novčaniku)

·       ulazi se sa MetaMask ili Trust Wallet računom

KOLIKO KOŠTA ULAZ?

U Million Money se ulazi sa svega 0,03 ETH + nešto malo za FEE! Dakle, treba vam samo MetaMask ili Trust Wallet, te na njima oko 0,05 ETH. Zavisi da li se radi sa laptopa ili telefona.Ovdje se radi o binarnoj strukturi i to nam jamči nešto više spillovera, što znači da u ovom programu MORAJU zarađivati čak i oni koji nikoga nisu doveli. Naravno, oni koji dovedu barem nekoliko direktnih, imati će daleko bržu i veću zaradu.

KAKAV JE POTENCIJAL ZARADE?

Tvorci sustava tvrde da sustav nudi realnu mogućnost zarade od 1300 ETH u roku od jednog ciklusa, koji traje 100 dana.

Najbolja stvar ovdje je da sustav „gura“ sve članove prema tim zaradama, pa nema žurbe ili potrebe za kupovinom jačih levela odmah u startu.

KUPOVINA VIŠIH LEVELA OD ZARADE

Kada ulazite u Million Money, vi kupujete SAMO LEVEL 1, dok svaki idući kupujete od zarade – nema potrebe za većim investicijama!



Na vama je samo da pazite i da NA VRIJEME kupite idući level, kako ne biste gubili zaradu, ako vas netko „preskoči“.

KOLIKO DIREKTNIH JE POTREBNO ZA ODLIČNU ZARADU?

Ovaj program je specifičan po tome što ćete već sa samo 2 direktna imati zaradu i kretati se prema jačim levelima. Zato što sustav tako funkcionira.

Naravno, ako možete dovesti više ljudi, 10, 20 ili koliko god možete, to će drastično ubrzati i povećati vašu zaradu. No, zarađivati ćete i sa samo 2 direktna člana.



MILLION MONEY NIJE KLASIČAN MATRIX SUSTAV

Ovo nije matriks program, već više crowd funding sistem, u kojemu članovi svakih 100 dana obnavljaju članstvo, ukoliko žele slotove, a isplata ide prema tome koliko ljudi ima u downline-u, te koje levele ti članovi imaju aktivirane.

Ukoliko netko ne obnovi članstvo, NE remeti rad sistema drugim članovima, niti iznad njih, niti ispod njih. No, to se neće događati jer se za 100 dana zaista može zaraditi toliko ETH, da će obnova članstva biti tek „kap u moru“ njegovih zarada.



RAZLOG ZAŠTO TREBATE UĆI U MILLION MONEY ODMAH
 Zato što je ulaz svega 0,03 ETH + fee, što znači da nema rizika, niti većih investicija.
 Zato što je ovo sustav koji vam MORA davati spillovere, obzirom da ispod svakog člana mogu doći samo 2 nova člana na prvom levelu – ostali MORAJU „pasti“ kod drugih.   
 Zato što je pametno ISKORISTITI TRENUTAK u kojemu se događa ekspanzija ovakvih sustava i zato što je uvijek bolje imati VIŠESTRUKE IZVORE PRIHODA.


Postupak registracije je :
Kliknite na link dole na dnu i idite na gumb AUTOMATSKA REGISTRACIJA.

Važno je da imate MetaMask ili Trust Wallet otvoren u trenutku kada krenete sa registracijom.

Sustavi će se POVEZATI i vi ćete moći kupiti PRVI LEVEL u Million Money programu, koji košta 0,03 ETH + fee.

Nakon što ste obavili registraciju, samo mi napišite svoj ID BROJ, kako bih vas mogla ubaciti u tablicu direktnih referala,



KOLIKO JE SIGURAN OVAJ PROGRAM?

Million Money je VERIFICIRANI Smart Contract na Etherscan Block Chainu, te je apsolutno siguran!

I ZA KRAJ…

Million Money je program koji je zamišljen na način da SVIMA donese zaradu, i on to zaista i čini. Dakle, što god vi učinili ili ne učinili, vi ćete vremenom ovdje zaraditi.

Dovedite najmanje 2 direktna, pazite da kupujete veće razine na vrijeme i ZARAĐUJTE! Čak i ako ne dovedete svoja 2 direktna, vremenom će vam oni „pasti od gore“, i tako pokrenuti vaš sustav zarade. Naravno, ako ste u stanju ovdje dovesti više od samo 2 direktna, zaraditi ćete puno novca!

Ne razmišljajte predugo i uključite se još danas!  Slobodno kopirajte ovu moju poruku, ubacite SVOJ REFERAL LINK i pošaljite informaciju svim svojim kontaktima!

Za vaš uspjeh i bolje sutra.
Sve nejanoce na upit na mail jugovicdamjan@gmail.com


Referall link za registraciju


Video https://youtu.be/7Y8EYB1zsVA


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga